Parempaa asiakaspalvelua

Kehitämme Helsingin Raudan asiakaspalvelua proaktiivisemmaksi asiakastietokantaa rikastamalla. Näin voimme vastata tehokkaammin asiakkaidemme tarpeisiin ja tarjota asiakkaillemme oikeat materiaalit ja tuotteet oikeaan aikaan. Kehityksestä vastaa jo vajaan vuoden asiakaspalvelussa asiakkaiden tiedusteluihin vastannut Jere Rauhala. Jeren tavoitteena on myös kehittää verkkosivujen tuotetiedon löydettävyyttä ja hallintaa asiakasystävällisemmäksi yhdessä markkinoinnin kanssa. Jeren aiempi työkokemus Nordic Business Forumissa sekä rakennusalan logistiikassa tuovat asiakaspalveluumme ammattimaisen otteen. Vuosien asiakastyössä myös Jeren ymmärrys pienten yritysten toimintamallista on vahvistunut

Helsingin Rauta on perehdyttänyt Jeren hyvin omaan tuotevalikoimaansa ja vuodessa hän on ehtinyt tulla tutuksi useammankin asiakkaan kanssa. Aikaisempi työkokemus antaa Jerelle vankan ymmärryksen raaka-aineiden ominaisuuksista ja käyttökohteista. Halutessaan asiakkaamme voivat tulla tutustumaan materiaaleihin varastollemme. Kiinnostavan työstä asiakaspalvelussa tekee Jeren mukaan se, että asiakaskunta on laaja ja asiakkaat ovat oman alansa ammattilaisia. Helsingin Raudan matalan organisaation tarjoama mahdollisuus kehittää omaa työnkuvaansa ja luoda oma tyyli hoitaa asiakassuhteita motivoi. Jerestä palkitsevinta on nähdä, että oma työ tuottaa positiivisen tuloksen, joka näkyy tyytyväisinä asiakkaina. Jere kokee työssään vahvuudekseen rohkeuden ja avoimuuden sosiaalisissa tilanteissa sekä kyvyn omaksua nopeasti uusia asioita.

Markkinoiden muutoksessa olennaisena Jere näkee lisääntyvän teknologian ja sähköistämisen kasvattaman tarpeen kupari- ja messinkipuolivalmisteille. Koska suurin osa raaka-aineista tulee ulkomailta, on Helsingin Rauta etulyöntiasemassa keskittyessään palvelemaan pieniä ja keskisuuria asiakkaita, tarjoamalla heille kustannustehokkaasti pienempiä myyntieriä. Helsingin Raudan vahvuutena Jere näkee laajan valikoiman kuparin ja messingin eri muotoja ja sekoitteita kuten messingin tai kuparin eri työstettävyysasteet. Eri muotoisissa tangoissa, kuten latta, pyörö, kuusio tai neliö, on tarjolla useita eri halkaisijavaihtoehtoja. Saatavana on myös eri pintakäsittelyjä. Helsingin Raudan hyvät toimittajasuhteet mahdollistavat asiakaskohtaiset materiaalitilaukset toimittajilta myös pienissä erissä.