Haemme nyt logistiikkatoiminnot hallitsevaa myyjää

Etsimme asiakaspalveluumme logistiikkatoiminnot hallitsevaa myyjää vakituiseen työsuhteeseen

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän asiakasrajapinnassa. Työskentelet pääkonttorillamme Helsingin Konalassa metallipuolivalmisteiden myynnissä. Tehtäviisi kuuluvat uusasiakashankinta, tilausten vastaanottaminen, tarjousten laatiminen ja tekninen neuvonta. Lisäksi sinulla tulee olla valmius osallistua logistiikkatoimintoihin käytännön tasolla. Arvostamme ammattitaitoista trukin ajotaitoa. Matalassa organisaatiossa sinulla on mahdollisuus laajentaa osaamistasi mukavan tiimin tukemana.

Tehtävässä menestyminen edellyttää myyntikokemusta, mieluiten teknisen kaupan alalta. Sinulla on tehtävään sovelias koulutus, kokemus ja halu oppia uusia asioita. Olet kiinnostunut myytävästä tuotteesta perehtyäksesi tuotevalikoimaamme eikä uuden omaksuminen ole sinulle ongelma. Sujuva suomen ja englannin kielen taito on välttämätön ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Toivomme sinulta yhteistyökykyä, itsenäistä otetta työhön sekä rohkeaa positiivista asennetta.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Jari Henttonen, 040 843 7532, jari.henttonen@helsinginrauta.fi.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen mahdollisimman pian osoitteeseen jari.henttonen@helsinginrauta.fi . Paikka täytetään heti, kun sopiva henkilö löytyy.