Helsingin Raudan varasto palvelee asiantuntevasti

 

Helsingin Raudan varasto sijaitsee Helsingin Konalassa Kehä I:n ja Vihdintien risteyksessä. Varaston keskeinen sijainti isojen liikenneväylien varrella mahdollistaa joustavat toimitukset ympäri Suomen. Asiakas voi itse valita noutaako tilauksensa itse, käyttääkö omaa rahtisopimustaan vai valitseeko Helsingin Raudan luotettavan ja kilpailukykyisen kuljetuksen. Asiakaspalvelumme palvelee asiakkaita myös varastoasioissa aina arkisin. Asiakaspalvelun tavoitat kätevästi puhelimitse tai sähköpostilla.

Helsingin Raudan asiakaspalvelussa ja varastolla asiakkaita palvelee Petri Pösö. Petri pitää vuosien kokemuksella huolen varaston moitteettomasta palveluasteesta ja toimitusvarmuudesta. Hän vastaa, että tilaukset on kerätty ja pakattu oikein sekä lastattu sovitun kuljetusliikkeen kyytiin. Tilausten huolellinen pakkaaminen on tuotteillemme ehdottoman tärkeää, jotta ne eivät vaurioidu kuljetuksessa.

Toimitamme tuotteita tilauksesta suoraan toimittajiltamme sekä tarjoamme kattavan varastovalikoiman. Helsingin Raudalta saa varastotuotetilauksen yleensä muutamassa arkipäivässä tai asiakasräätälöidyn aikataulun mukaisesti. Petrillä on laaja tietämys tuotteistamme ja hän mielellään auttaa asiakasta oikean tuotteen ja myyntierän valinnassa. Tilaukset aina asiakasräätälöidyissä myyntierissä; isompia tankoja saa ostettua tarvitsemansa pituuden, muuten tuotteet myydään kokonaisina levyinä, rullina ja salkoina.

Tilausten täsmällistä keräystä helpottaa se, että tuotteet ovat aina siististi omilla paikoillaan. Varastomme saa usein kiitosta siisteydestä. Siisti varasto mahdollistaa turvallisen toiminnan varastossa ja tuotteiden asianmukaisen varastoinnin.

Otathan yhteyttä!

Petri Pösö
Varasto, asiakaspalvelu
09 6859 4013
petri.poso@helsinginrauta.fi