Kuparia ja messinkiä vain vastuullisilta toimittajilta

Helsingin Rauta tarjoaa asiakkailleen kuparia ja sen puolivalmisteita vain kotimaisilta ja eurooppalaisilta toimittajilta. Vastuullisilla valinnoilla haluamme edistää ympäristön suojelua ja säästää luonnonvaroja. Tekemällä yhteistyötä eurooppalaisten kumppaneidemme kanssa voimme olla varmoja, että materiaalin tuotanto täyttää kansainväliset lait ja määräykset. Meille on tärkeää, että kaikki välittämämme tuotteet on valmistettu vastuullisesti ja ympäristöystävällisesti.

Kotimaiset yhteistyötahomme ovat sitoutuneet vähentämään toiminnastaan aiheutuvia päästöjä ja kaatopaikkajätettä. Suosimalla yhteistyötä kotimaisten toimittajien kanssa tuemme myös kotimaamme työllisyyttä.  Tekemällä yhteistyötä vastuullisesti toimivien logistiikka-alan yrityksien kanssa haluamme edistää ilmastokestävää liikennettä Suomessa. Logistiikan yhteistyökumppanimme panostavat muun muassa nykyaikaiseen vähäpäästöiseen ajoneuvokalustoon sekä vähentävät fossiilisten polttoaineiden kulutusta.

Kuparin monipuolisuus ja kierrätettävyys luonnontuotteena on ensiluokkainen. Kupari kiertää erinomaisesti käytössä, eikä se menetä ominaisuuksiaan kierrossa. Eurooppalaiset toimittajamme ovat sitoutuneet käyttämään enimmäismäärän kierrätettyä raaka-ainetta. Lisäämällä tuotteidemme kierrätysosuutta voidaan tehokkaimmin vähentää ympäristölle haitallisten materiaalien käyttöä. Laadukkaiden kierrätysmetallien kasvavalla valikoimalla voimme ottaa tärkeän askeleen kohti hiilineutraaliutta.