Nordic Décor -malliston kuparimetallivalikoima asiakasräätälöityinä myyntierinä

Nordic Decor

Meillä on ilo kertoa, että Helsingin Rauta Oy edustaa Aurubis Finland Oy:n Nordic Décor tuotemerkkiä virallisena jälleenmyyjänä Suomessa.

Helsingin Rauta tarjoaa arkkitehtien suosiman Nordic Décor -malliston kuparimetallivalikoiman nyt asiakasräätälöityinä myyntierinä. Valikoima koostuu esihapetettujen ja esipatinoitujen kuparimetallilevyjen pinnoille erilaisilla hionnoilla ja kohokuvioinneilla toteutetuista pintakuvioinneista. Nordic Decorin rikkaat väri- ja tekstuurivaihtoehdot tarjoavat visuaalisesti upeita mahdollisuuksia yksilöllisiin ratkaisuihin. Nordic Décor -mallin kohokuviointeja on saatavana kaikille Nordic Copper -pinnoille. Laajan valmiiden Nordic Décor -tuotteiden valikoiman lisäksi pintakäsittelyjä voidaan varioida myös yksilöllisesti.

Materiaalina kupari on erittäin kestävää, sillä sen pinnalle syntynyt oksidikerros suojaa korroosiolta. Kupariset pinnat ovat tuttu näky muun muassa kulttuurihistoriallisesti arvokkaissa kohteissa ja museoissa, mutta aivan yhtä hyvin kupari soveltuu modernien kohteiden niin vaikuttavien ulkopintojen kuin näyttävän sisustuksen materiaaliksi. Pitkän käyttöikänsä ja helpon huollettavuutensa ansiosta kuparin elinkaarikustannukset ovat kilpailukykyisiä moniin hankintahinnaltaan edullisempiin materiaaleihin verrattuna.

Tule tutustumaan