Tarkista kuparikaton kunto ennen talven räntäkelejä – kuparikattonauhaa nopealla toimituksella Helsingin Raudalta

Varmistakaa projektinne budjetissa pysyminen noutamalla kevään kuparikattonauhat jo nyt Helsingin Raudalta. Raaka-aineiden hintojen nousun ja saatavuusongelmien oletetaan jatkuvan, joten pitkät toimitusajat on hyvä ottaa huomioon myös kuparin osalta projektia suunnitellessa. Kuparilevyjen lisäksi Helsingin Raudalta saat kirkasta 0,6 mm paksuista kuparikattonauhaa 610, 700 ja 1000 mm leveänä.

Näyttävä kuparikatto soveltuu hyvin moderneihin kohteisiin. Kupari materiaalina soveltuu hyvin myös monimuotoisille katoille, esimerkiksi kirkkoihin ja arvokiinteistöihin, koska kupari on pehmeää ja sitkeää. Korjausrakentamisessa voidaan myös käyttää esipatinoitua kuparia, jotta päästään värissä lähelle jo patinoituneen katon sävyä. Patinoidulla kuparilla saa näyttävyyttä myös moderneihin kohteisiin.

Kuparikatto on perinteisistä kattomateriaaleista ehdottomasti pitkäikäisin. Kupari patinoituu ajan myötä tummanruskeaksi tai vihreäksi, mutta säilyttää silti kestävyytensä. Kuparikattoa ei tarvitse huoltaa yhtä usein kuin pelti- tai tiilikattoa, koska se ei ruostu eikä sammaloidu eikä sitä tarvitse pinnoittaa tai maalata. Kupari myös säilyttää hyvin arvonsa ja on 100 % kierrätettävää.

Otattehan yhteyttä puhelimitse 09- 68594020 tai sähköpostilla myynti@helsinginrauta.fi, niin myyjämme auttaa valitsemaan tarpeisiinne oikean kuparipuolivalmisteen.